Buitenschoolse opvang

Op basisschool Eben Haëzer wordt de buitenschoolse opvang (BSO) geregeld door Waardse Kids. De BSO is gevestigd in één van de lokalen van school.

StudioHeartbeat_EbenHaezer_Polsbroek-22

Buitenschoolse opvang

Na een intensieve dag op school heeft je kind het echt nodig om even te ontspannen. Daar nemen ze alle tijd voor bij BSO Villa Polsbroek. Ze eten en drinken iets en je kind kan zijn verhaal kwijt bij zijn vaste leidster. Daarna gaan de kinderen lekker spelen, buiten of binnen, met vriendjes en vriendinnetjes. Er is van alles voorhanden: knutselmateriaal, buitenspeelgoed, grappige spelletjes. Ook kunnen de kinderen hier lekker chillen of onbedaarlijk de slappe lach krijgen, het mag hier allemaal! Regelmatig gaan ze samen op stap en organiseren ze leuke activiteiten. Kom maar op met dat avontuur!

Meer informatie

Ben je nieuwsgierig naar het aanbod en de mogelijkheden? De medewerkers van Waardse Kids staan je graag te woord: (0182) 38 74 74, of stuur een mail naar info@waardsekids.nl.

Missie en visie

Op de Eben Haëzer streven we ernaar dat kinderen zich cognitief, sociaal en creatief ontwikkelen, zodat ze kunnen doorstromen naar een passende vorm van vervolgonderwijs.

Het team

CBS Eben Haëzer heeft een enthousiast team, dat gedreven is om goed onderwijs te geven. De leerkrachten zijn betrokken en staan open voor elkaars gedachten en visie.