We doen veel op chromebook, maar er zijn ook nog schriften. Het is fijn dat er een nieuw ventilatiesysteem is, waardoor het altijd een lekkere temperatuur is in de klas. Het zijn kleine groepen waardoor de leraar goede aandacht voor je heeft. Grote gymzaal is in de school, dus lekker dichtbij. Op donderdag is er ook een echte goede gymleraar die ons dan leuke spelletjes leert of technieken.

Op CBS Eben Haëzer zijn er leuke juffen en meesters. Op onze school zijn er ook vertrouwenspersonen die je kunnen helpen als je ergens mee zit of als je gepest wordt. Er is tussen de middag pauze overblijf, dan kan je dus op school blijven eten en daarna lekker buiten spelen met de leuke activiteiten die in het schuurtje liggen. We hebben ook voor het plein speciale pleinwacht die leuke dingen zoals spelletjes doen met een groepje kinderen.

Onze school is een superleuke school! We hebben er veel plezier. Het is ook leuk dat we regelmatig activiteiten hebben. Zo doen we veel aan de tradities. Bijvoorbeeld Sinterklaas of kerst. Ook zijn er vertrouwenspersonen waar uw kind altijd bij terecht kan als er wat op school gebeurt. Onze school is ook christelijk, En doet veel aan: Pasen, Biddag, Dankdag en nog veel meer! Ook gaan we soms met deze gelegenheden naar de Kerk. Het is verder ook een hele gezellige school. We hebben 2 keer in de week gym, dat doen we in de gymzaal die aan onze school vastzit. We hebben een superleuke schoolplein met meerdere toestellen waar de kinderen in de pauzes op mogen spelen. De leerkrachten zijn super zorgzaam en aardig. Het is ook wel een moderne school. Aan het eind van groep 8 hebben we ook een super leuke musical en natuurlijk ook schoolkamp!

Missie en visie

Op de Eben Haëzer streven we ernaar dat kinderen zich cognitief, sociaal en creatief ontwikkelen, zodat ze kunnen doorstromen naar een passende vorm van vervolgonderwijs.

Het team

CBS Eben Haëzer heeft een enthousiast team, dat gedreven is om goed onderwijs te geven. De leerkrachten zijn betrokken en staan open voor elkaars gedachten en visie.