Voor het eerst naar school

Als je kind voor het eerst naar school gaat, dan is dat best spannend. Wij nemen alle tijd om je kind rustig te laten wennen aan de nieuwe omgeving.

StudioHeartbeat_EbenHaezer_Polsbroek-24

Rustig wennen

Als je zoon of dochter is ingeschreven, dan ontvang je zes weken voor zijn of haar vierde verjaardag meer informatie over het starten op school. Daar zit een vragenlijst bij die we je vragen vooraf in te vullen. Zo krijgen we alvast een indruk van je kind. Vervolgens plannen we een intakegesprek, waarin we de vragen zullen bespreken. We spreken dan ook samen af op welke dagen je zoon of dochter komt wennen. In totaal hebben wij drie wenmomenten. We vinden het erg belangrijk dat je kind zich op z’n gemak voelt en rustig kan starten op school.

Open dag

Elk jaar organiseren we in maart een pannenkoekenochtend. Dan zijn ouders en kinderen welkom voor een kijkje in de school, een kennismaking met de leerkrachten en een lekkere pannenkoek.

Missie en visie

Op de Eben Haëzer streven we ernaar dat kinderen zich cognitief, sociaal en creatief ontwikkelen, zodat ze kunnen doorstromen naar een passende vorm van vervolgonderwijs.

Het team

CBS Eben Haëzer heeft een enthousiast team, dat gedreven is om goed onderwijs te geven. De leerkrachten zijn betrokken en staan open voor elkaars gedachten en visie.