Het team

CBS Eben Haëzer heeft een enthousiast team, dat gedreven is om goed onderwijs te geven. De leerkrachten zijn betrokken en staan open voor elkaars gedachten en visie. We werken met plezier en willen het maximale uit elk kind halen.

EbenHaezer-30

Het team

Ons leerkrachtenteam is een goede mix van jong en oud. Veel leerkrachten werken fulltime, wat voor rust, regelmaat en structuur in de groepen zorgt. Het team is didactisch vaardig; de leerkrachten weten goed hoe ze kinderen iets aan kunnen leren. De sfeer in het team is goed en het is dan ook een fijne school om te werken.

Missie en visie

Op de Eben Haëzer streven we ernaar dat kinderen zich cognitief, sociaal en creatief ontwikkelen, zodat ze kunnen doorstromen naar een passende vorm van vervolgonderwijs.